Meget mere end “bare” maling..

  • Maling og alt til dine projekter

  • Vin, spiritus og delikatesser

  • 450+ forskellige specialøl

  • Meget, meget mere..

Hvad der startede som en malerforretning, er i dag 3 butikker med et spændende og altid foranderligt sortiment, med alt fra kvalitetsmaling til de øl og vin du kan drikke mens du maler dine vægge. Drevet af kvalitetsbevidste livsnydere.

Adresser & åbningstider finder du i bunden af siden
Risskov holder ferielukket i uge 16. Trøjborg holder ferielukket i uge 17.

Nyheder

Gaveidéer

Som man hurtigt ser, har vi i vores butikker rigtig mange forskellige spændende varer, fra maling (og tilbehør), delikatesser i sødt og salt til øl, vin & spiritus.. og (næsten) alt derimellem. Vi har altid spændende færdigpakkede gaver på lager med lækre sager. Ønsker du derimod selv at vælge fra vores hylder, hjælper vi dig gerne med at pakke den helt særlige gave til en du holder af.

Alt til dine male- & hobbyprojekter

Hos os kan du købe kvalitetsmaling til uanset hvad du står og skal til at male. Du får professional rådgivning og vi har naturligvis alt det tilbehør, remedier og værktøj du end måtte have brug for.

Udlejning:

Om det er vores maler eller en af vores maskiner du har brug for at leje, så tøv ikke med at kontakte os

Øl, vin & andet sjovt

“Meget mere end “bare” maling…” er ikke blog et slogan men en identitet. Det bliver specielt tydeligt, når man træder ind i vores øl-afdeling med +450 forskellige specialøl. Vi har også vin, portvin, gin, whisky.. vi kunne blive ved..

Arrangementer & smagninger

Vi afholder løbende arrangementer og diverse smagninger, ofte i samarbejde med Café Albert. Læs om kommende arrangementer her

Delikatesser & design

Når det kommer til de gode smage, kan vi tilbyde meget mere end alkohol. Hos os finder du en nøje udvalgt selektion af både sødt og salt. Fra chokolade og lakrids til gourmetdyppelse & sardiner på dåse.

Lamper, fade, køkkenudstyr meget andet, kan du ligeledes finde i vores butikker. Læs mere om vores udvalg her

Arrangementer & ølsmagninger

Vi afholder løbende ølsmagninger og arrangementer, ofte i samarbejde med vores café, Albert. Klik ind på vores begivenhedskalender for at læse om hvornår vi næste gang holder smagninger eller større arrangementer, med fokus på de gyldne dråber. Vi afholder også private øl-smagninger og lignende til fx virksomheder eller polterabender. Dette kan ske både hos os eller hos jer. Læs mere om vores arrangementer eller kontakt os med henblik på en smagning.