gin

Hos os finder du et stort udvalg af forskellige spændende gin og ginlikør. Vi har naturligvis også tonic. Mærker så som Foxdenton og Anholt Gin, er hvad vi har på hylderne. Her på siden finder du nogle af de varer, du kan finde på hylderne i vores butikker. Samt inspiration til drinks og cocktails.

Naviger hen til de forskellige gins her

Foxdenton

Anholt Gin

Emma Gin

Foxdenton

Foxdenton Estate er et familieejet firma der har specialiseret sig i produktion af engelsk gin og gin-likør, herunder med frugter som blommer, hindbær, solbær og traditionelle vilde planter som slåen.

Hos os finder du et stort udvalg af spændende gin samt ginlikør, som går fantastisk til forskellige slags drinks og cocktails.

Anholt Gin

bliver produceret på Nordisk Brænderi ApS i Fjerritslev. Det gør den af flere årsager. Dels er der intet destilleri på Anholt og dels er Anders Bilgram, der er Masterdestiller på og ejer af Nordisk Brænderi, en verdensklasse destillatør. Valget er faldet på Anders på grund af hans ualmindeligt rare væsen og hans helt igennem professionelle tilgang. Anders har vundet et utal af internationale priser og stor anerkendelse i udlandet for sit håndværk.

Herunder et par af de specifikke flasker vi sælger i butikkerne:

Double Female

Nu kan vi præsentere  en helt ny, og ganske anderledes gin. En ny Anholt Gin. En toér. De sidste par år, har vi lavet forsøg med brug af friske enebær. Vi har haft flere specialudgaver, hvor vi har afprøvet forskellige kombinationer af friske og tørrede enebær. Det viser sig, at langt de fleste kvinder foretrækker gin lavet på de friske enebær mens mændene foretrækker gin på tørrede bær. Derfor denne nye gin, Double Female til kvinderne (og deres mage).

Kattegat

Anholt Gin “Kattegat” er en London Dry Gin, Navy Strength. Der bruges udelukkende 4 botanicals; håndplukkede enebær fra Anholt, korianderfrø, kvanrod (Angelica) og citronskal. Efter destillation nedvandes Anholt Gin med kalkfrit (og pesticid-frit) grundvand fra Anholt. Det unikke vand kan bruges direkte i destillatet, uden at skulle gennemgå div. afkalkningsprocesser, der ellers er normalt ved spiritusfremstilling. Dette betyder at vi kan bevare vandets liv og bløde smag i det færdige produkt.

Emma Gin

I dag står Destilerías Espronceda, grundlagt af Domingo Rodríguez Suárez i 1943, bag en bred vifte af produkter såsom Emma Gin og Tequila 38. Beliggende i Almendralejo i Badajoz-regionen, Spanien, er Destilerías Espronceda kendt for deres spiritusproduktion.

Emma Gin-serien præsenterer fire unikke og fantastiske ginner, heriblandt en appelsin-gin, en jordbær-gin, en lime-gin og ikke mindst en gin infuseret med hvidvin. Disse fire varianter skaber fremragende gin og tonic-drikke

Opskrifter

Strawberry Gimlet
4 cl. Emma Strawberry Gin
3 cl. Lime juice
2 cl. Sukkersirup
Fyld dit glas med is og hæld dernæst alle ingredienser i glasset. Rør alt sammen, pynt til sidst med friske mynteblade og et halvt jordbær.
Orange Summer
5 cl. Emma Orange Gin
3 cl. Frisk appelsin juice
3 cl. Citronsaft
2 cl. Sukkersirup
Tilføj alle ingredienser til en shaker med is og ryst godt. Hæld dernæst op i glas med is og pynt med en skive citron og en skive appelsin.
Tom Collins
5 cl. Emma Lime Gin
2.5 cl. Citronsaft
2.5 cl. Sukkersirup
Danskvand
Hæld gin, citronsaft, sukker sirup og is i et højt glas, dernæst giv det et godt stir. Top glasset af med danskvand og pynt med citron. 
Bee’s Knees
5 cl. Emma Wine Gin
3 cl. Citronsaft
2,5 cl. Honingsirup
Tilføj alle ingredienser til en shaker med is og ryst godt. Sigt derefter cocktailen over i coupeglasset og pynt af med citron zest (citronskal)