Ølafdeling

19. november 2016 slog vi dørene op til vores ølafdeling for første gang. Efter flere år med specialøl i cafeen ved siden af butikken her på Møllevangsalle (Cafe Albert) gav Chefen og den ølansvarlige håndslag på at åbne en ølbutik uden kompromiser.

Fra dag 1 har vi haft en klar ide, omkring hvad vi skulle have på hylden. Vi går altid efter at have et alsidigt udvalg af stilarter, men med en kompromisløs tilgang til kvaliteten.

Ølafdelingen er vokset og vokset og fra 70 forskellige øl på åbningsdagen er vi nu oppe på over 400 forskellige. Stadig med en nidkær udvælgelse af de bedste produkter. 

Vi er ikke tilknyttet et specifikt bryggeri eller distributør og kan derfor altid lade vores sans for kvalitet råde os til hvilke øl vi ønsker at have på hylden. 

Tidensfarvers Ølafdeling, eller Tøffern i daglig tale, er vidt og bredt anerkendt for det skarpe udvalg der både rummer øl til de største ølnørder på jagt efter nogle af de mest eftertragtede øl, og ølnyderen der leder efter de klassiske belgiske bryg.

Vores jagt på kvalitet gjorde at vi var den første ølbutik i landet der havde alle deres humlede øl på køl og ligeledes den første butik der fik importørerne til at skrive tappedato i stedet for bedst før dato på deres bestillingslister.

Med andre ord. Når du går på opdagelse i tøffern vil du finde kvalitet indenfor alle stilarter, og du vil også være sikker på at øllet er i sin bedste form. Sådan har vi gjort det siden 2016. Og sådan gør vi det også fremover.