Træpleje

Trænger dit træ til pleje? Vi forhandler et bredt udvalg af produkter til vedligeholdelse og genopfriskning af træ.

 

FAXE

Køb FAXE træplejeprodukter hos alle TidensFarvers butikker. 

FAXE Refreshing Oli - Hvid
Faxe Business Refreshing Oil er en specialudviklet, hurtighærdende olietype til pleje og renovering af trægulve. Faxe Business Refreshing Oil genskaber træets naturlige skønhed og gør det mere slidstærkt. Faxe Business Refreshing Oil White giver hvidpigmenterede gulve et lyst og venligt udseende.

FAXE Prestige Olie - Natur
Faxe Prestige Olie Natur er en eksklusiv, miljøvenlig og effektiv olie med et højt indhold af forædlede planteolier. Olien forener skønhed med en usædvanlig slidstyrke, som gør træet nemt at pleje, og giver det en smuk, naturlig overflade. Faxe Prestige Olie Natur er indeklimamærket efter Dansk Teknologisk Instituts høje krav.

FAXE Prestige Olie - Hvid
Faxe Prestige Olie Hvid er en eksklusiv, miljøvenlig og effektiv olie med et højt indhold af forædlede planteolier. Olien forener skønhed med en usædvanlig slidstyrke, som gør træet nemt at pleje, og giver det en smuk, Lys overflade. Faxe Prestige Olie Hvid er indeklimamærket efter Dansk Teknologisk Instituts høje krav.

FAXE Lud Orginal
Faxe Lud Original standser effektivt træets gulningsproces og giver det den eftertragtede lyse patina, der kendetegner ægte ludbehandlet træværk. Faxe Lud Original bevarer træet lyst og fremhæver årer og kernetræ. Faxe Lud Original anvendes på nyt, ubehandlet eller nyafslebet træ på gulve, vægge, bordplader, døre, møbler – overalt, hvor man ønsker at bevare det lyse træ lyst og naturligt. Faxe Lud Original anvendes kun til fyr og gran.FAXE Løvtræslud
Faxe løvtræslud er fremstillet til ludbehandling af hårde træsorter som eg, bøg ask mv.
Det fremhæver træets lyse farve og giver et godt udgangspunkt for den efterfølgende behandling.

FAXE Lud - Hvid
Faxe Hvid Lud er specielt fremstillet for at standse træets gulningsproces og give lyst træ en meget lys, ensartet og hvidskuret overflade med synlig træstruktur.  Faxe Hvid Lud anvendes på nyt, ubehandlet eller nyafslebet træ på gulve, vægge, bordplader, døre, møbler – overalt, hvor man ønsker at bevare det lyse træ lyst og naturligt.  Faxe Hvid Lud anvendes på fyr, gran, lærk, douglas, eg, ask, ahorn, kastanie m.fl. Farvetonen vil afhænge af træsorten.FAXE Gulvsæbe - Hvid
Faxe Gulvsæbe fremstilles af lyse og rene vegetabilske olier og naturvoks. Produktet er specielt udviklet til hurtigt at mætte træets porer og give effektiv beskyttelse mod væsker som f.eks. kaffe, rødvin m.m.  Faxe Gulvsæbe Hvid giver træet en helt lys, hvidskuret overflade, der er silkemat, vedligeholdelsesvenlig og helt naturlig. Faxe Gulvsæbe er et rent og miljørigtigt produkt uden tilsætningsstoffer.FAXE Golak - Pleje
FAXE GOlak Pleje, er specielt udviklet til rengøring, pleje, beskyttelse og vedligehold af lakerede træflader. Produktet indeholder ingen opløsningsmidler og er en vandbaseret, miljørigtig lakpleje. Golak pleje anvendes på alle lakerede træflader, hvor en holdbar og rengøringsvenlig overflade ønskes.

FAXE Golak - Oliemat
Faxe GOlak Ekstrem Stærk, er vandbaseret, miljøvenlig og meget effektiv. Lakken giver en uovertruffen slidstyrke, og gør træet meget nemt at rengøre. Faxe GOlak Ekstrem Stærk anvendes til lakering af meget trafikerede områder, som f.eks. offentlige miljøer som kantiner, klasseværelser, butikslokaler og til trægulve i øvrigt, hvor der stilles ekstra store krav til slidstyrken. Da denne lak findes i glans 8 får man en mat overflade der minder om et olieret gulv.FAXE Golak - Lakblank
Faxe GOlak Ekstrem Stærk lakblank, er vandbaseret, miljøvenlig og meget effektiv. Lakken giver en uovertruffen slidstyrke, og gør træet meget nemt at rengøre. Faxe GOlak Ekstrem Stærk anvendes til lakering af meget trafikerede områder, som f.eks. offentlige miljøer som kantiner, klasseværelser, butikslokaler og til trægulve i øvrigt, hvor der stilles ekstra store krav til slidstyrken. Denne lak findes i glans 70 der fremtræder med en flot blank og rengøringsvenlig overflade.FAXE Golak - Rens
FAXE GOlak Rens er et effektivt, miljøvenligt produkt, specielt fremstillet til grundrengøring af træflader som skal lakeres. Produktet fjerner snavs og giver god vedhæftning for efterfølgende lakering og indeholder ingen organiske opløsningsmidler, parfume eller farvestof.

FAXE Combicolor
Faxe Combicolor er et jordfarvesystem, der er specielt udviklet til at give lysere træsorter det ædle træs smukke, klassiske udseende. Faxe Combicolor findes i palisander, mørk mahogny, grå  der blandes med Faxe Prestige Olie Natur, Faxe Træolie Natur eller Faxe Business Oil Natural.

FAXE Business Oli - Natur
Faxe Business Oil  Natural er særdeles hurtigtørrende og anvendes derfor fortrinsvis af professionelle, der er vant til oliebehandling. Produktet anvendes, når der stilles krav om hurtig ibrugtagning af den olierede overflade. Faxe Business Oil Natural giver en meget stærk og robust overflade.


FAXE Business Oil - hvid
Faxe Business Oil  White er særdeles hurtigtørrende og anvendes derfor fortrinsvis af professionelle, der er vant til oliebehandling. Produktet anvendes, når der stilles krav om hurtig ibrugtagning af den olierede overflade. Faxe Business Oil White  giver en meget stærk og robust hvidskuret overflade.

FAXE Bordpladeolie - Natur
Anvendes på ubehandlet eller ludbehandlet træ, på køkkenbordsplader, møbler m.m. hvor man ønsker at give træet en smuk gylden lød med Faxe bordplade Olie Natur. Faxe bordpladeolie indeholder ingen opløsningsmidler, og er mærket med indeklimamærket fra Dansk Teknologisk Institut.

FAXE Bordpladeolie - Hvid
Anvendes på ubehandlet eller ludbehandlet træ, på køkkenbordsplader, møbler m.m. hvor man ønsker at give træet en smuk hvidskuret overflade. Faxe bordpladeolie indeholder ingen opløsningsmidler, og er mærket med indeklimamærket fra Dansk Teknologisk Institut.

FAXE Classic Bivoks
Faxe classic bivoks er fremstillet af ren bi- og palmevoks. Classic bivoks er i fast form og giver træet et gyldent, klassisk udseende, gør det smudsafvisende og modvirker udtørring. Anvendes indendørs på møbler, paneler o.lign., hvor man ønsker at give træet en gylden, silkemat overflade.


Tidens Farver  | info@tidensfarver.dk