Vin & spiritus

Vin

Spændende og lækker vin i alle mulige farver. Det hvide, det røde, det rosé, det orange og så har vi også det som er økologisk og det som er naturvin. Klik for at læse mere om vores udvalg

Gin

Det kan drikkes rent eller det kan bruges i en lækker drink. Vi har gin til enhver anledning. Vi er stolte over at kunne præsentere jer for Anholt Gin, som i vores optik er verdensklasse

Klik her for at læse om vores udvalg samt lækre opskrifter

Portvin

Vintage, årgangsportvin, ruby og colheita. Ja, vi har meget forskelligt spændende portvin. Blandt andet Dalva, er noget af det du kan finde på hylderne i vores butikker.

Meget mere end bare maling, er ikke blot et slogan. Det er vores identitet. Vi har derfor besluttet at udvide vores hjemmeside, så du i fremtiden kan læse meget mere om hvad vi står for.

Siden er i øjeblikket under opbygning, men her kommer et lille afsnit samt inspirerende billeder, der giver et indblik i hvad du kan finde i vores butikker.

Det er ingen hemmelighed, at vi her i butikken godt kan lide et godt glas vin eller en sjus i ny og næ. Vi har derfor ikke kunne lade være med at fylde hylderne med de flasker som vi selv har lyst til at drikke. Du finder derfor en stort udvalg af spændende vine, i alle farverne. Det røde, det hvide, det rosa, det orange og det fra Porto. Ja selv det uden alkohol kan vi klare. Uden at det skal lyde som om at vi har et alkoholmisbrug, er vi altså også ret glade for gin, whisky.. Tja, og rom kan vi egentligt også ret godt lide.

Så kig forbi en af vores tre butikker, og se nærmere på vores udvalg. Vi står altid klar til en snak.